tiistai 9. heinäkuuta 2013

Cambridgeä ja punttailua

Virkeänä kuin peipposet heräsimme hotellitasoiselle aamiaselle ja suunnittelimme päivän ohjelmaa. Päätimme lähteä ajelemaan pitkin pikku kyläsiä jos sieltä satuisi löytymään joku paikallinen Pupi Tuuri. Noin 10 mailin kaahailun jälkeen sivusilmissä alkoi vilistä Emmerdale tyyppinen kylä, joiden mutkissa piti leikata rajusti, jos aikoi pysytellä tiellä. Löydettiinhän se pupikin parin harhalenkin jälkeen. Pupin terassia reunusti turnipsipelto, joka ei edistänyt ruokahalujamme. Tarvitsimme siis ottaa aperatiivit ennen ruokailua. Itse ruoka oli mailman kuulua englantilaisen keittiön herkkua eli piirakkaa, pottuja, kalaa ja lihaa.

Lisää kyytiläisiä

Paikallinen Pubi Tuuri


Mahareput täytenä rasvaisesta piirasta pakitimme Karamellin huolellisesti Kämpin parkkiin lepäämään ja suuntasimme keskustan Jeesus-puistoon 2 kaljalle ja 3 lonkerolle. Hetken puiston nurmikkoa nyppiessämme meitäkin rupesi nyppimään ja mieli alkoi tökkiä. Silloin kun alkaa mieli tökkiä niin oiva lääke siihen on hakea kaupasta lisää kaljaa ja lähteä seilaamaan kanootilla, jossa kuski saa seistä ja työntää seipäällä vauhtia. Punttailimme (suomennos englanninkielen sanasta punting) pitkin Cambrigen yliopiston kanaalia, jota ympäröi jopa tuhat vuotta vanhat koulutönöt. Tunti tätä jo sorsametsältä tuttua toimintaa maksoi 22 puntaa plus kaljat.

2 kaljalla ja 3 lonkerolla

Jackson punttaa

Mike C punttaa

Janus punttaa

Yksi Cambridgen hienoista rakennuksista 0141214096


Kanootissa notkuminen sai janon yllättämään, joten aika oli taas käväistä pupilla. Muutamien painttien jälkeen vuorossa oli tutustuminen paikallisen klubikulttuuriin. Siirryimme jonkin rakennuksen yläkertaan, jossa oli perustunkkaista ja ehkä 50 astetta lämmintä. Jägerishotit maksoivat 2 puntaa ja jägeri sekoitettuna limppariin maksoi 6 puntaa. Meno oli kuin turkkilaisessa saunassa, turkkilaisia myöten. Jospa unille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti