maanantai 15. heinäkuuta 2013

Viimeistä viedään

Helsinkiin saapumis kuulutus kaikui laivan käytävillä ja hyteissä, oli siis aika nousta ylös punkasta. Pika suihkuttelujen jälkeen oli aika painua alakannelle katsomaan kuinka Karamelli jaksoi. Matka oli ottanut sen verran koville, ettei vanha ratsumme jaksanut edes yrittää käyntiin. Seuravaksi tulikin meidän vuoro ulostautua laivasta. Janus rattiin ja loput jäsenet ottivat muutaman juoksu askelleen työntäessään Karamellin taas jälleen uuteen lentoon.

Viimeinen puristus jatkui Helsingin läpi kohti Savoa. Matkan aikana aamupala syötiin Lahdessa ja sumpit pihisteltiin Mikkelissä.

6930 kilometrin ja 488 diesel litran jälkeen ympyrä sulkeutui Lapinlahdelle. Tankin vuotamisesta, jatkuvasta öljyn lisäilystä, laakerien kirimisistä, jarrujen herkistelystä, peilin korjailusta, löpön syöttöletkun paikkailusta/vaihdosta, kattoluukun repeämisestä ja startin laukeamisesta huolimatta Karamelli ansaitsee matkasta arvosanan 10+ ja papukaijan merkin. Luotettava ratsumme teki matkastamme ikimuistoisen. Tätä muistellaan sitten kiikkustuolissa.

Mike C, Janus ja Jackon kuittaa, mahat täynnä Karamelliä.

Koti Pupilla


Raju pätkä


Illaksi kotiin



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti