torstai 11. heinäkuuta 2013

Tuulen lailla yli kanaalien ja kylien


Aamulla kuittasimme hieman univelkoja. Päivällä kävimme vielä Kämpin keskustassa tsekkaamassa aiheuttiko viime öinen reuhtominen suurta tuhoa. Rakennukset olivat kyllä vanhoja ja rapistuneita, mutta ehkä se ei ollut meidän tekosia. Sitten ostimme matkamuistoja, kuten golfmailan ja teepyyhkeen.

Cambridgen kirkolla

Tsekkasimme ajan kärpäskellosta

Greenwitch Mean Timen olessa 16.30 Karavelli lipui hiljalleen jättäen taakseen kampusalueen. Oli aika kääntää nokka kohti mannereurooppaa ja Ranskaa. Tavoitteeksemme olimme asettaneet, että näkisimme reissulla englantilaisen linnan. Kurvasimme matkalla Leedsin linnan portille, mutta herttua oli pistänyt oven säppiin. Oli ilmeisesti kuullut jo kauas Karamellin laahaavat jarrut.

Maihinnousua varten valitsimme tällä kertaa lautan, joka seilasi Doverista Calaisiin. Hintaa tälle lystille jäi yhteensä 31€, jota voidaan pitää huomattavasti halvempana vaihtoehtona verrattaessa meren alitukseen junalla, eikä matka-aikakaan ollut kuin 2h.

Doverin kalkkirannalla nousemassa lauttaan

Menoa Ranskan lipun alla

Keskiyön koitettua käänsimme rattiia kapeilla ja mutkaisilla Ranskan rantateillä. Katsoimme kartasta, että Berck niminen kylä omistaisi ison hiekkarannan. Kohta nautimmekin ilta Olvia hiekkarannan tuntumassa tähtitaivaan ystävällisessä kajastuksessa, jonka jälkeen suuntasimme yöpuulle hotelli Caravelleen.

 Rallia Ranskan teillä

 Yöpyminen Hotel Caravellessä on helppoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti